VIETNAMAMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vietnamama. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 20:16 Erg lekker en vers!
2 mei 2024 om 12:46 Goed, lekkere smaak
22 apr 2024 om 20:47 Good quality food, great flavour, well served (separate toppings and noodles from the soup, so they don't soften up during transport), and arrived hot. One of the best delivery places in the area in my experience!
13 apr 2024 om 17:56 Wij wilde zonder koriander, zat er wel koriander op. Vlees was droog en hard. Loempia’s slap en niet krokant gebakken. Heel jammer. We bestellen vaker, normaal is de kwaliteit goed.
17 mrt 2024 om 14:25 phò was prima. we hadden op een druk moment besteld. Maar levering was 45 min later dan de op thuisbezorgd aangegeven bezorgtijd van 60 min.
12 mrt 2024 om 20:20 We order 8 spring rolls and everyone of the spring rolls was completely in pieces and falling apart before the first bite. This is the first time we have had this happen but really not happy especially for the price that is paid for the spring rolls.
2 mrt 2024 om 19:15 Overall good but they forgot to add the sauce as written in the dish description
24 feb 2024 om 22:10 Erg weinig voor de prijs!!! Mijn kind van 8 jaar had na de pho nog steeds honger!!!De smaak was ook niet meer zoals vroeger. Al met al erg teleurstellend! Zeker als je ook nog zoveel voor moet betalen!!!
16 feb 2024 om 18:44 De darmkanalen zaten nog in 2 garnalen, dat mag echt niet. De rest was heerlijk zoals we gewend zijn.
6 feb 2024 om 20:50 We love the beef rice and the noodles, its yummy, but it will be more yummy when the soup is extremely hot, it was a bit cold when delivered that it couldn't cook the sprouted beans and the coriander
27 jan 2024 om 21:42 Erg lekker gegeten (spring rolls en rijst met bief)! Gaan we vaker doen!
24 jan 2024 om 21:33 Mama’s Liefste